Utazás

Mobiltelefont is vehetünk Bécs új automatáiból

Mobiltelefon-automatákra cserélték a nyilvános telefonfülkéket Bécs hat metrómegállójában, amelyekből mobiltelefonok mellett külső akkumulátorokat, fejhallgatókat és egyéb mobilos kiegészítőket vásárolhatnak az utazók. Az automatáknak akkora sikerük van, hogy naponta kell újratölteni őket.

Hat bécsi metrómegállóban mobiltelefon-automatákra cserélték a nyilvános telefonfülkéket. A gépek úgy néznek ki, mint a hagyományos szendvics- vagy italautomaták, csak külső akkumulátort, fejhallgatót, szelfibotot lehet belőlük vásárolni, vagy épp kártyafüggetlen Samsung vagy Nokia mobiltelefont 30 euróért.

Az automaták éjjel-nappal működnek, és egyből hatalmas sikerük lett: naponta kell feltölteni őket. A leggyorsabban a külső akkumulátorok, a szelfibotok és a turisták körében nagy népszerűségnek örvendő konnektorátalakító adapterek fogynak ki belőlük.

Jelenleg Bécs hat pontján cserélték le a már alig használt nyilvános telefonfülkéket a mobiltelefon-automatákra, további harminc következhet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top