Utazás

Biztonsági őrök teperték le a részeg beléptető őrt – videó

Saját munkatársaira támadt egy részeg beléptető őr, akit a biztonsági őrök letepertek, és több percig a földön tartottak a Határ úti metróállomáson. Fantasztikus videó.

Egy Facebook-videó hasít most végig az interneten, amiben egy részeg beléptető őrt tartanak a földön a Határ úti metróállomás biztonsági szolgálatának emberei. A videó alatti leírásból egy-két részlet kiderül ugyan, de érdemes végignézni a felvételt is, minden képkockája kincs.

Mint a BKK kommunikációs osztályától megtudtuk, a leszorított férfi a BKK alvállalkozója által foglalkoztatott beléptető őr volt, akinek – az alvállalkozó tájékoztatása szerint – a munkaviszonyát már meg is szüntették. “A felvételen látható másik két személy biztonsági őrként dolgozik a BKV Zrt.-vel szerződött alvállalkozó alkalmazásában, tehát nem BKV-s munkavállaló. A velük kapcsolatos vizsgálatot a BKV alvállalkozója folytatja le” – értesültünk a BKK-tól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top