Utazás

Ezért ne nyomtass papírból rendszámot

Papírból készített rendszámot utánfutójának egy olasz férfi, amit egy magyar honosságú Trabanttal húzott el egészen a horvát határig, de ott lekapcsolták a rendőrök. Eljárás indul ellene azonosító jel meghamisításáért.

Egy rendszámhamisító akadt fent a Letenye Autópálya határátkelőn december 7-én este. Egy olasz férfi jelentkezett kilépésre egy kombi Trabanttal, ami egy utánfutót vontatott. A járműellenőrzéskor a járőröknek feltűnt, hogy 61 éves olasz férfi egy papírból készült rendszámot ragasztott fel az utánfutóra, ami alá még kettő papírból készült, továbbá egy ideiglenes, valamint egy francia hatósági jelzést is felerősített. Tette mindezt úgy, hogy az utánfutóról és a rendszámokról semmilyen iratot nem tudott bemutatni a hatóság munkatársainak.

Mestermunka - fotó: police.hu
Mestermunka – fotó: police.hu

Az olasz férfit a nagykanizsai rendőrök a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságon gyanúsítottként előállították, és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak eljárást ellene.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top