Utazás

Medvecsaládot kerülgettek az autósok az országúton

Egészen döbbenetes eset történt a hétvégén. Az országúton egy medvecsalád, anya és három bocsa futott, az autósoknak kerülgetniük kellett, nehogy elüssék őket. És mint a videón látható, Hargita megyében máris óriási hó hullott. Jogosan merülhet fel hát a kérdés: nem kéne már a medvéknek téli álmot aludniuk?

A furcsa és még ezen a környéken is szokatlan esetet a romániai Maroshévíz közelében vette videóra a hétvégén egy arra közlekedő autós.

A Facebookon terjedő felvétel szerint az anyamedve és három bocsa szalad az országúton. Az idő cudar, igazi téli időjárási viszonyok uralkodnak máris Hargita megyében. Aztán a macikra egy szemből érkező gépkocsi ráijeszthetett, mert a mély hó ellenére gyorsan kapkodják mancsaikat, és az erdő felé veszik inkább az irányt.

Nemcsak bennünk merült fel a kérdés: vajon a medvéknek nem kéne már téli álmot aludniuk? És egyáltalán mit kerestek a havas országúton? Ugyanezt kérdezte több kommentelő is.

Maroshévíz közelében látták az országúton a medvecsaládot

(Maszol.ro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top