Utazás

A legnagyobb viharok Magyarországon 2016-ban – videó

Bámulatos és ámulatba ejtő összeállítás 2016 legnagyobb viharairól. A viharvadász csapata egészen különleges videót készített szupercellákról, villámlásokról, félelmet keltően sötét felhőkről.

Hogy viharokból, szupercellákból, jégesőből és felhőszakadásból nem volt hiány 2016-ban, arra nagyon is bizonyíték ez a káprázatos videó-összeállítás. A viharvadász csapata a természet sokszínűségét, kiszámíthatatlanságát és persze gyönyörűségét mutatja be filmjeiben.

Egészen bámulatos, sőt néhol szinte már félelmet keltő képeket rögzítettek a sötéten fölénk boruló felhőkről, a szivárvány csodás jelenségéről vagy épp a pusztító viharok nyomairól. Ahogyan oldalukon fogalmaznak, “a vihar után… elé való rohanás, videózás, fényképezés, esetenként menekülés a jég elől… Leírhatatlan az élmény…”. Vitathatatlan, a viharokról készített képek hűen adják vissza az idei év legnagyobb viharainak, szupercelláinak hangulatát.

Nézzétek meg a páratlan videót Magyarország legnagyobb viharairól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top