Utazás

Jönnek a mínuszok hétvégén

Ha tartós fagy nem is ígérkezik, hétvégén már több helyen kell mínuszokra számítani az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat azzal próbálja nyugtatni a lakosságot, hogy csütörtök éjszaka már egyre kevesebb helyen várható csapadék, de ez a déli megyékben élőket és a tiszántúliakat nem nyugtatja meg, mert felettük továbbra is borult marad az ég. Azokon a területeken viszont, ahol felszakadozott a felhőzet, ködképződés várható. Pénteken napközben egyre kisebb esély van csapadékra, estére pedig mindenhol eláll. Péntek éjjel 2-7 fok közötti hőmérséklet várható, ám például az Északi-középhegység nyugati felén akár –2 fok is lehet. Napközben sem fogunk izzadni, maximum 14 fok várható. Havazásról nem tesz említést a szakszolgálat, pedig ma leesett az első hó a Kékesen.

Forrás: kiderul.hu

–2 °C várható – Forrás: kiderul.hu

A szombati időjárás a pénteki ismétlése lesz, kicsivel több napsütéssel és néhány fokkal magasabb maximumokkal. Vasárnap ködös reggelre és időszakos napsütésre van kilátás, az nappali hőmérsékletek pár fokkal magasabbak lehetnek az előző napokban mértnél, estére a nyugati országrészben eső várható. Éjszaka már bárhol fagyhat, a hőmérséklet –2 fokig is süllyedhet országszerte, nappal 12-16 fok várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top