Utazás

Bukósisakkal törte be az autó szélvédőjét – döbbenetes videó

Filmekbe illő képsorokat rögzített egy dugóban várakozó autós. Egy heves vitát követően az orra előtt törte be a motoros bukósisakjával egy autós hátsó szélvédőjét. És a horrorfilmbe illő történet valójában még csak itt kezdődött...

Még a legnagyobb amerikai híroldalak és műsorok is beszámoltak a videón látható igencsak extrém esetről. Az egyik dugóban várakozó sofőr kamerájával rögzítette, amint a motoros az autó mellé lép, és kérdez valamit annak vezetőjétől. A válasz nem különösebben győzhette meg a fiatal férfit, mert dühében a bukósisakkal zúzta porrá az autó hátsó szélvédőjét.

Ami ezután történt, leginkább horrorfilmekre emlékeztet, a feldühödött autós kiugrott a járműből, a csomagtartóból kivett egy kalapácsot és azzal dobta meg a közben mellette elszáguldó motorost. Csak centiken és a szerencsén múlt, hogy a motorost nem találta el az eszköz. Hogy végzetes lehetett volna, nem kétséges.

A videót megosztó szemtanú beszámolója szerint az eset a Los Angelestől mindössze 8 kilométerre található Vernonban történt szeptember 6-án délután. A helyi rendőrség nyomozást indított a kirívó esetet követően. A videó alapján a rongáló motorost időközben elfogták, az autóst még nem találták meg. Azt ugyanakkor máris tudni lehet, az autós meglehetősen veszélyes manőverrel haladt el a motoros férfi mellett, utóbbi pedig ezt nehezményezte. Hogy nem jutottak dűlőre, azt a vitát követő események igencsak jól bizonyítják.

Betört a szélvédő, aztán repült a kalapács

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top