Utazás

Íme, egy szuperhasznos tipp utazáshoz

Nem tudod hová tenni az irataidat, mikor gurulós bőrönddel utazol? Van egy szuper tippünk!

 A fapados járatok esetében néha olyan szigorúan veszik az egy darab felvihető poggyász fogalmát, hogy a gurulós bőröndön kívül még egy apró retikült sem engednek felvinni. A férfiak könnyebb helyzetben vannak, hiszen a zsebeikbe befér a pénztárca, telefon és az összes irat, de mi nők, mégis hová tegyük a személyes okmányokat, ha csak egy lenge nyári ruhában indultunk útnak? 

Még több tipp utazáshoz az NLCafén:

Az alábbi ötlet valójában azokat célozza meg, akik törött lábuk miatt mankó használatára kényszerülnek – de mi úgy gondoltuk, a mankóra szerelhető okmány- és telefontartó pont ráillik egy gurulós bőrönd húzókájára is! Ha csak egy bőröndöt vihetsz fel a gépre, és azt szeretnéd, hogy kéznél legyenek az irataid, készítsd el te is! 

Szükséged lesz hozzá némi textilanyagra és egy kis varrótudományra, valamint gumiszalagokra. A gumiszalagokat tépőzárral rögzítsd, így ha be kell tolnod a bőrönd húzóját, csak lecsatolod a kis táskát. Az elkészítés lépéseit a videóról tudod ellesni: 

Forrás: Nifty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top