Utazás

Olimpia: lázadnak a sportolók a körülmények miatt

Rosszul állnak az olimpiai előkészületek, az olimpiai falu ugyanis tele van hibával, penészes a mennyezet, rossz a lift. Vannak sportolók, akik inkább szállodába mennek.

Alig két hét van a riói olimpia kezdetéig, így egyre nagyobb bajban vannak a szervezők. Az olimpiai falu 31 épületéből 19 még nem készült el, miközben a versenyzők tíz százaléka már Rióban van.

A 444.hu a Guardianre hivatkozva arról ír, hogy a következő napokban több száz sportoló érkezhet a városban, ami könnyen lehet, hogy gáz, víz- és áramkimaradásokhoz vezethet, ráadásul pár napja már tüzet is okozott egy rövidzárlat a hollandok szállásánál.

via GIPHY

Több, már a helyszínen lévő versenyzőt is sokkolt az elárasztott padlókkal, bedöglött liftekkel és a penészes mennyezettel való első találkozás, az ausztrál csapat ezért már ott is hagyta az olimpiai falut, a holland és az olasz csapat pedig azzal fenyegetőzik, kártérítést kér. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top