Utazás

Majdnem elrabolták a fiát, perli a légitársaságot egy férfi

Kevésen múlt, hogy a fiút nem egy idegen vitte magával a reptérről.

Egy hongkongi üzletember beperelte a Cathy Pacific légitársaságot, mert rájuk bízta 12 éves fiát egy Hongkongból Indiába tartó repülőút során, de ők leszállás után szem elől tévesztették a gyereket, akit kis híján elraboltak. A gyerek szerencséje az volt, hogy a nagybátyja kiszúrta őt, amint az idegen férfival éppen elhagyni készült a repteret.

A haidarábádi reptéren landoló repülőről kiszálló kisfiút a nagybátyja várta, hogy a nagymamához szállítsa, de a gyerek nem bukkant fel. A nagybácsival állítólag senki sem közölte – pedig kellett volna –, hogy a gyerek leszállt a gépről. Felhívta viszont egy rejtélyes idegen, aki közölte, hogy a fiú vele van, majd letette.

Majdnem elrabolták a fiát, perli a légitársaságot egy férfi

A kisfiú állítólag egyedül hagyta el a repülőt, pedig volt rajta egy kitűző, miszerint kísérő nélkül nem mehet sehová. A férfi, aki magával vitte, semmiféle azonosítót nem viselt, pedig elvileg csak az erre előre kijelölt, magát azonosítani tudó személy “vehette volna át” a fiút a légikísérőktől.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top