Utazás

Elefánt fotóbombázta szét a szelfit – képek

Ha valamit, akkor ezt hívjuk csak igazán fotóbombázásnak: a fiatal srác szafari közben készített szelfijébe egy elefánt pofátlankodott bele.

Az állatok, úgy tűnik, nagyon adják a fotóbombázást: egyre többször látni olyat, hogy ha egy állat kamerát lát, egyszerűen nem bírja ki, hogy ne kerüljön be valahogy a képbe. Ezúttal egy hatalmas elefánt mászott bele egy szafariturista szelfijébe.

Elefánt fotóbombázta a szelfit - képek

A 20 éves kaliforniai srác, Thomas Chan épp egy szafaritúrán volt az iskolájával, és akárcsak a többiek, ő is szelfizéssel töltötte a fele kirándulást. Csakhogy az egyik képre egy elefánt dobott fotóbombát. Először csak beleállt a képbe, de aztán félreérthetetlenül olyan mozdulatot tett az ormányával, mint aki a kamerát is magának akarja! 

Elefánt fotóbombázta a szelfit - képek

A fiú azt mesélte, ez volt élete legadrenalindúsabb élménye, ugyanakkor ilyen kicsinek és védtelennek még sosem érezte magát. Nem sokkal megnyugtatóbb az sem, hogy a szafari vezetője később elárulta, fogalma sem volt, mitévő legyen az elefánttal a közelükben.

Elefánt fotóbombázta a szelfit - képek

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top