Utazás

Hátborzongató videó: villám csapott a landoló repülőgépbe

Nemcsak fotó, hanem videofelvétel is készült arról, ahogyan a londoni Heathrow repülőtérre tartó gépbe belecsap a villám. Az Icelandair Rejkjavíkból érkező járatával landolás előtt történt az eset.

A villámcsapás kapcsán senki sem sérült meg, és a repülőnek sem lett baja. A BA857-es járata biztonságosan ért földet. Most alaposan át fogják vizsgálni. Ráadásul aznap két másik járatba is belecsapott a villám. Az egyik repülő Edinburghből érkezett a fővárosba, a másik Prágából tartott Londonba. A repülőket úgy tervezik, hogy a villámcsapások ne tudjanak fizikai kárt tenni bennük.

Egy szemtanú éppen fotózott, amikor a gép viharba került, ám neki a villámcsapást nem sikerült lefényképeznie. A Daily Mailnek a szemtanú elmondta, hogy a villámcsapás váratlanul jött, és nagyon világos lett az ég. A kapitány megnyugtatta az utasokat, egy villámcsapásos poént is bevetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top