Utazás

Így változik vasárnap a budapesti közlekedés

Sok helyen megváltozik vasárnap a tömegközlekedés rendje Budapesten, a Nagy Futam autós és légi parádé miatt.

 Sok helyen lesz változás a felszíni tömegközlekedés járműveinek menetrendjében vasárnap Budapesten a Nagy Futam autós és légi parádé miatt.

Így változik vasárnap a budapesti közlekedés

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint lezárják az Erzsébet hidat, a Lánchidat, Pesten a Kossuth Lajos utcát, valamint a Pesti alsó rakpart egy részét, Budán a Hegyalja út, a Budai alsó rakpart, az Attila út és a Krisztina körút egy részét, a Fő utcát, valamint a Szent Gellért rakpartot. A lezárt belvárosi útvonalak elkerülésére a BKK a Nagykörút – Alkotás utca, illetve a Rákóczi híd – Könyves Kálmán körút – Hungária körút – Róbert Károly körút – Árpád híd útvonalat ajánlja.

A lezárások és forgalomkorlátozások miatt változik a D13-as hajó, a 2-es, a 19-es, a 41-es, és az 56A villamos, valamint az 5-ös, a 7-es, a 107-es és 133-as, a 8-as, a 16-os és 16A, a 105-ös, a 110-es, a 112-es és a 178-as busz menetrendje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top