Utazás

Levehető péniszt kap a francia kisváros Herkules-szobra

Az eredetit újra és újra ellopták, ezért a görög isten szobrának ezentúl levehető lesz a pénisze – amit csak különleges alkalmakon viselhet.
Levehető péniszt kap a francia kisváros Hercules szobra

 A görög mitológiában Herkulesnek semmi problémája nem volt a férfiasságával, sőt egy mítosz szerint egy éjszaka 50 nőt is képes volt kielégíteni! Nem úgy manapság: a francia kisvárosban, Archachonban álló szobrának nagyon is meggyűlik a baja a nemi szervével.

 A szobor pénisze olyan sokszor volt kitéve vandalizmusnak, hogy szinte hetente kellett újról gondoskodni a városvezetésnek. Megrongálták, ellopták – valami mindig történt a 3 méter magas Herkules-szobor hímtagjával. “Nem kívánom senkinek – még a legrosszabb ellenségemnek sem –, hogy keresztülmenjen azon, ami ezzel a szoborral történt” – fogalmazott rejtélyesen a város polgármestere.

 A vandalizmus megakadályozásának érdekében a városvezetés úgy határozott, hogy a Herkules-szobor kapjon levehető péniszt, amit csak különleges alkalmakon – ünnepeken, nyilvános eseményeken – viselhet. Az év többi napján pedig sajnos meg kell fosztaniuk férfiasságától. Az ókori hőssel ennél nagyobb szerencsétlenség nem is történhetett volna.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top