Utazás

Ne hagyd ki a cseresznyevirágzást a hétvégi programok közül!

Az április 15-17-i hétvégén családi egészségnapon vehetsz részt, de káprázatos trópusi pillangókban vagy épp a cseresznyefák virágzásában is gyönyörködhetsz. Válogass izgalmas és egészséges programjaink között.

Csodálatos, trópusi pillangók, virágok és egy igazán erőt, kitartást próbáló program. Programajánlónkat ezúttal csupa egészséges és persze rendkívül izgalmas hétvégi programmal töltöttük meg.

1. Pillangókiállítás

Egyedi és különleges kiállítást rendeznek a Camponában, ahol csodás trópusi pillangóban gyönyörködhetsz, sőt ha van elegendő türelmed hozzá, még az is megnézheted, hogyan bújnak elő a bábokból a csodaszép pillangók.

2. Sakura Ünnep

A Füvészkert szombaton és vasárnap is nyitva áll előtted, ha megcsodálnád és megillatolnád a káprázatosan szép cseresznyefák virágait.

3. Cirkuszi Világnap

Emberpiramis megformálására készülnek a Fővárosi Nagycirkusz artistái. A produkcióban te is közreműködhetsz április 16-án. Erről nem érdemes lemaradni.

4. Skandináv Nap

Április 16-án, szombaton a K11 Művészeti és Kulturális Központban megismerheted a skandináv kultúrát, irodalmat és művészetet.

5. Sárkányölő lovagok éjszakája

Szombaton este 7 órától különleges és izgalmas programmal várnak a Diósgyőri várban. A tavaszköszöntő rituálé mellett Szent György-napi csetepatén, csillaglesen, papírsárkány szelídítésen és sok más izgalmas programon vehetsz részt a titokzatos éjszakán.

6. Stefánia Családi Egészségnap

Ingyenes szűrővizsgálatokkal, termékbemutatókkal és számtalan szórakoztató családi programmal várják az egészséges életmód híveit április 17-én vasárnap délelőtt 10 órától a Stefánia Palotában.

7. Harc a formával, játék a színekkel

A Magyar Nemzeti Galéria szombati családi délelőttjén az orosz avantgárd művészet világába kalandozhattok.

8. Őslénykutató pizsamaparti

Április 16-én folytatódik az élményeket középpontba állító, ismeretterjesztő pizsamaparti sorozat a Természettudományi Múzeumban. Paleontológiai kutatás éjszakai műszakban, izgalmas éjjeli kalandtúra, mozgalmas felfedező játék várja a bátor résztvevőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top