Utazás

Titkos sziget félrelépni szándékozó házasoknak

Hamarosan teljes biztonságban vonulhatnak el félrelépni azok, akik meg tudják fizetni.

Házas, de nem a házastársukkal időt múlatni szándékozó emberek számára hoz létre egy meghitt kis zugot valahol Anglia déli partjaitól nem messze egy cég.

A szigeten számos apartmanház várja az elvonulásra vágyókat, minden jóval felszerelve. A szigetre jutás helikopteren történik majd, nehogy a félrelépők az utazás miatt – mondjuk egy tárcában felejtett vonatjegyen – bukjanak le, de még a szemüket is bekötik, hogy ne tudják azonosítani a sziget pontos helyét. Ezenkívül titoktartási szerződést íratnak alá velük.

Mindez azt a célt szolgálja, hogy tényleg a legnagyobb titokban, ugyanakkor paradicsomi körülmények között tudjanak a szeretőjükkel némi időt tölteni.

Csodás napok, a lebukás veszélye nélkül
Csodás napok, a lebukás veszélye nélkül

“Az ön dolga csak annyi, hogy kitaláljon otthon egy üzleti utat, a többit mi elintézzük – ígéri a cég, ami egyébként házasoknak szóló társkereső oldalt üzemeltet. – Ami pedig a szigeten történik, az a szigeten is marad.”

Forrás: nypost.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top