Utazás

Vonat száguld át a világ legveszélyesebb piacán – elképesztő videó

Na ez az a kategória, amire nincsen ésszerű magyarázat... Őrület!

Piac és piac között számottevő különbségek vannak akár egy városon belül is, nemhogy települések vagy országok piacai között.

 

 

Az sem meglepő, hogy míg a civilizáltnak kikiáltott nyugati világban a piacon is nehezen tartható higiéniai követelmények vannak, addig a valóban szegény országok piacain inkább jobb is, ha nem tudjuk, hogy miket és hogyan árulnak.

Ha piacra megyünk, talán szembe kell néznünk néhány nehézséggel: például vigyáznunk kell a zsebtolvajokkal és a megvett dolgokat cipelhetjük is. Na de mi van azokkal, akik azon a piacon adnak-vesznek, amit a videóban látunk? Egyszerűen muszáj volt többször megnéznünk, mert nem akartuk elhinni, hogy amit látunk, az minden igaz. Pedig az. Elképesztő, ahogyan az emberek kezelik a helyzetet, és hogy milyen szinten alkalmazkodtak.

A csoda Thaiföldön van, mint azt egy kommentelő az eredeti videó alá leírja. Azt is hozzáteszi, ez ott teljesen normális és veszélytelen is, mivel mindenki megszokta már. Sőt látványosságnak is ajánlja, ha valaki épp arra jár. Hát mit ne mondjunk, lehet, hogy mi csak messziről mernénk ezt végignézni.

 

OMG

Közzétette: Ambika Pillai – 2014. március 22.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top