nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Hóval jön a március

Hóval jön a március

Március első hetében esőből, záporból, havas esőből egyaránt kapunk, sőt a magasabban fekvő helyeken hó is eshet.
NLCafé
f Ajánlom

Hétfőn túlnyomóan borult lesz az ég, de délután nyugaton felszakadozik a felhőzet. Sokfelé várható eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4–9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11–17 fok között alakul.

Kedden gyakran lesz erősen felhős az ég, csak rövid időre süthet ki helyenként a nap. Napközben szórványosan várható eső, zápor, késő délutántól, estétől havas eső, a magasabban fekvő helyeken hó is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1–7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6–12 fok között alakul.

Szerdán szakadozott felhőzet valószínű, csak kevés napsütés lehet. Főként az ország északi felén várható eső, zápor, kezdetben néhol havas eső is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –2 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6–11 fok között alakul.

Hóval jön a március

Csütörtökön többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor, helyenként havas eső, a hegyekben hó is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4–9 fok között alakul.

Pénteken többnyire felhős idő várható, szórványosan valószínű eső, zápor, északkeleten néhol havas eső is. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet –2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6–11 fok között alakul.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, helyenként eső, zápor előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7–13 fok között alakul.

Forrás: hirado.hu

Megosztás Facebookon