nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
A tölcsérfejű macska a net legújabb sztárja – vicces fotó

A tölcsérfejű macska a net legújabb sztárja – vicces fotó

Szegény Albertnek nem elég, hogy tennie kellett egy kellemetlen látogatást az állatorvosnál, most még a fél internet is rajta röhög.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Akár az állatvilág gonosz főellensége is lehetne ez a tölcsérfejű macska. Christie Howell osztotta meg ezt a fotót Albertről, a cicáról, aki egészségügyi beavatkozása után ilyen gallért kénytelen viselni. Szemmel láthatólag nincs oda a dologért. Az tényleg csak hab a tortán, hogy a tölcsérbe préselt, grimaszoló szőrös feje alatt szerencsétlen macskának teljesen leborotválták a testét, amitől – valljuk be – csak még viccesebben mutat.

Lehet, hogy ő nincs elragadtatva helyzetétől, de az internet tutira imádja.

Valószínűtlenül furán fest a tölcsérfejű macska - vicces fotó

Még több mókás macska az NLCafén:

  • Elfoglalta a kisbaba helyét a macska – cuki videó 
  • Állati diák: iskolába jár a macska 

Forrás: Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon