nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Utazás
Liftaknába zuhant a részeg kínai

Liftaknába zuhant a részeg kínai

Túltolta az esét ez a kínai férfi. Részegen úgy gondolta, poén lesz majd berúgni a liftajtót, de beleesni a liftaknába egyáltalán nem volt poén.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 24 éves férfi egy karokeestét töltött barátaival, mikor ittasan szükségét látta egy liftajtó berúgásának. A biztonsági felvételeken jól látszik, hogy a férfinak sikerül is megadásra bírnia a lift ajtaját, azonban rövidesen utána egy ügyetlen mozdulattal bele is zuhan az aknába. Ezen kívül érdemes még figyelni a korábban őt cibáló barátját, aki az eset után dermedten áll a liftajtó előtt, majd az odaözönlő emberek mellett elsétál egy ponton.

A férfi négy emeletet zuhant, bal lába eltörött, de ettől eltekintve szerencsésen megúszta a balesetet. Jelenleg kórházban ápolják, de szépen épül fel sérüléseiből.

Forrás: Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon