Utazás

10 nap Izlandon, és utána az életed nem lesz már ugyanolyan – csodás képeket készített egy fotós Izlandon

Izland az az ország, amelyik sokak bakancslistájának előkelő helyén szerepel. Egy fotós 10 napot töltött el ott, és beszámolt arról, hogy mennyire más lett az élete, mióta visszajött a tűz és a jég birodalmából.

“Nehéz szavakba és képekbe foglalni milyen csodás dolgokat láttam Izlandon. Amikor az északi fény táncol az égbolton, ahogy felszáll a friss permet a hatalmas vízesések felől, vagy csak egyszerűen sétáltam a fekete homokos strandon, ahol az óceán zúgását hallgattam. Ezeket nem lehet rögzíteni sehogy. A természet elképesztő dolgokat alkotott itt meg. Izland a szerelmem lett, akit nehéz volt elhagyni. Amikor olyan sok szörnyű dolog történik a világban (párizsi terrortámadás), keserédes volt így járni ezt a végtelen világot, de az itt látott dolgok emlékeztettek arra, hogy mennyi jó dolog van még.” Így foglalta össze a fotós annak a 10 napnak a csodáit, amiket Izlandon látott.

Izlandi útja során rengeteg fotót készített William Patino, amiket meg is osztott a világgal, hogy mindenki láthassa, milyen szépségeket rejt ez az északi ország. Mi a képek megnézegetése után azonnal repülőre pattannánk, és meg sem állnánk Izlandig. Nézd csak a fotókat! Te is így fogod magad érezni, ha megnézed őket.

Még több Izland az NLCafén:

 

forrás: Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top