Utazás

Balatonfüred több, mint Balaton

A magyar tenger ékköve, a Balaton melletti kulturális élet fellegvára, nemzetközi sportesemények színhelye, a magyar vitorlássport bölcsője, az "Európa legvirágosabb városa" díj nyertese, többszörös Hild-díjas település, különleges klímájának köszönhetően az egyik legkedveltebb belföldi úti cél, jó adottságú szállodáinak és jó megközelíthetőségének köszönhetően pedig kedvelt rendezvényhelyszín; egyszóval mindez BALATONFÜRED!

A város a régióban is kiemelkedően gazdag programajánlattal csábítja az érdeklődőket, így Balatonfüred már régóta több egy balatoni nyaralóhelynél. Júniusban a Balatoni Hal- és Borünnepén a helyi kultúrát, bort és gasztronómiát ismertetik meg a látogatókkal. Júliusban a legnagyobb hagyománnyal rendelkező tókerülő vitorlásverseny, a Kékszalag, valamint a patinás Anna-bál és kísérő rendezvényei kerülnek megrendezésre. Júniustól augusztusig koncertsorozatok a Móló Színpadon, a Nemzetközi Gitárfesztivál egy hete alatt a gitárzenéé a főszerep a városban.

Balatonfüred több, mint Balaton

Augusztusban Balatonfüredi Borhetek, öbölátúszás, szeptemberben szüreti mulatságok és a Romantikus Reformkor programsorozat várja az érdeklődőket. Az évről évre egyre színesebb programajánlat kialakítása mellett Balatonfüred természetesen a téli hónapokban sem tétlenkedik; a partszakaszt, part mellett sétányt, valamint a part menti szállodákat körbeölelő parkokat a szezon indulására a város tovább fejleszti, így a város a Balaton-part ékköveként még  több vendéget vonzhat az idei nyáron.

Balatonfüred több, mint Balaton

Balatonfüred a változatos természeti értékek, kulturális emlékek mellett gazdag programkínálat, zamatos borok és helyi ételspecialitások várják az ide látogatókat, a kerékpározás szerelmeseinek vonzó lehetőség a Balatont körülölelő kerékpárút. A környékbeli kalandparkokat és bobpályát az adrenalinkedvelőknek, a nyugalmat keresőknek pedig a Koloska-völgy nordic walking vagy bakancsos kiránduló útvonalait ajánljuk.

A Hotel Annabella a Balaton partján, a híres Tagore sétány közvetlen közelében helyezkedik el. Az aktív pihenést szolgálja a nyitott és fedett úszómedence, saját balatoni strand vízieszköz-kölcsönzővel, a közelben tenisz, squash, golf és lovaglási lehetőség. A gyermekeket és szüleiket június közepétől augusztus végéig animáció várja: reggeli torna, vízi aerobik, arcfestés, gyöngyfűzés, esti programok, vetélkedők és minidiszkó. A szálloda szolgáltatásainak körét bővíti a fodrászat, manikűr, pedikűr, szauna, szolárium és masszázs.

Balatonfüred több mint Balaton

A Hotel Marina teljes ellátással várja a pihenni vágyókat. Az ALL INCLUSIVE kínálat keretében bőséges büféreggeliből és -vacsorából, napközben nemzetközi ételek, édességek és snackek széles választékából csemegézhetnek, a gazdag italkínálat mellett.

A gyerekek kitüntetett figyelmet élveznek szállodánkban, reggeltől estig vidám animációs programokon élvezhetik a nyaralást. A kicsik 6 éves korig ingyenesen, 6–14 éves kor között kedvezményes áron nyaralhatnak. Az étteremben a gyerekbüfésarokban is mindenki megtalálhatja a kedvencét.

Balatonfüred több mint Balaton

Érdemes folyamatosan tájékozódni a danubiushotels.hu weboldalán és kihasználni az előfoglalási akció kedvezményeit!

Foglaljon legalább 4 éjszakás balatoni nyaralást 10% vagy 20% kedvezménnyel a Hotel Annabella vagy az all inclusive Hotel Marina szállodákban! Döntsön most, és pihenjen később még olcsóbban: ha 45 nappal érkezés előtt foglal, 30%-ot spórolhat!

Balatonfüred több mint Balaton

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top