Utazás

Háziállatoknak szánt luxushotel nyílik Szingapúrban

November közepén nyitja meg a kapuit Szingapúr első háziállatoknak szánt luxushotele, amely pazar lakosztályokkal és kényeztető wellness-szolgáltatásokkal várja négylábú vendégeit.

A délkelet-ázsiai városállam diplomatanegyedében megnyíló 401 négyzetméteres The Wagington nevű hotelnek egy 1920-as évekből való átalakított bungaló ad otthont.

“Azért döntöttünk az állatoknak szánt luxushotel mellett, mert a házi kedvencek számára nincsenek igazán előkelő szálláslehetőségek” – mondta Estelle Tayler, aki három éven át kereste a tökéletes helyszínt a hotel számára. Elkötelezett állatbarátként úgy véli, hogy kell lennie olyan helynek, amely otthonos környezetet kínál a háziállatoknak a gazdáik távollétében.

A The Wagington 27 légkondicionált lakosztállyal, köztük királyi és junior változattal várja vendégeit. A hotel legfényűzőbb szobájának számító királyi lakosztály csillárral, televízióval és az Egyesült Államokból importált műbőr ortopéd ágyakkal, valamint puha takarókkal van felszerelve. A szállodához csont alakú medence is tartozik.

A speciális szükségletű vendégek számára gyógyfürdőt, négyféle iszappakolást, aromaterápiás arc- és fejmasszázst, bundafestést, fogtisztítást, pedikűrt és edzőtermet is biztosít a hotel, amely ugyanakkor rendkívül alaposan megválogatja vendégeit. A szállodába kizárólag egészséges, beoltott, ivartalanított, kullancs- és atkamentes, illetve személyiségteszten átesett négylábúak térhetnek be.

A nyaraló gazdik a hotel különböző részein felszerelt megfigyelőkamerákon keresztül leshetik meg kedvenceiket. A királyi lakosztály ára éjszakánként 350 szingapúri dollár (azaz 67 ezer forint) egy kutya számára, és minden további vendég után újabb 70 szingapúri dollárt kell fizetni. A superior és a junior lakosztályok ára éjszakánként 200, illetve 115 szingapúri dollár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top