Utazás

Botrány a repülőn egy macska miatt

Utas és utaskísérő ugrott egymásnak.

A rendőrség várta a zágrábi repülőtéren azt a nőt, aki macskája miatt komoly vitába keveredett az utaskísérővel a horvát légitársaság egyik járatán.

Az incidens a Frankfurt és Zágráb között közlekedő járaton történt. Az utas a biztonsági előírásoknak megfelelően macskáját ketrecben tartotta az ülése alatt, de miután a repülő turbulenciába keveredett, az állat zaklatottá vált, ezért a ketreccel együtt az ölébe vette. Az utaskísérő azonban felszólította, hogy a ketrecet helyezze vissza az ülés alá, és miután az utas nem engedelmeskedett, azt ordítozta, hogy “a repülőgép az embereknek és nem az állatoknak való”.

A nő 50 eurót (átszámítva körülbelül 15 ezer forintot) fizetett azért, hogy a macskát felvihesse a fedélzetre, és hasztalan magyarázta a légi kísérőnek, hogy azért vette az ölébe a ketrecet, hogy megnyugtassa a macskáját. A légi kísérő azzal fenyegetőzött, hogy le fogják szállítani a gépről, és egy formanyomtatványt is a kezébe nyomott arról, hogy elfogathatatlan magatartást tanúsít a fedélzeten.

A zágrábi repülőtéren rendőrök vártak a macska feldühödött gazdájára, de úgy döntöttek, nincs alapja a feljelentésnek. A nő azonban panaszt emelt a Croatia Airlinesnál az utaskísérő ellen.

Botrány a repülőn egy macska miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top