Utazás

Az 5 legszebb vidéki apartman

Jó lenne elvonulni egy vidéki apartmanba, távol a városok zajától, az emberektől, ahol csend van, béke és friss levegő? Van egy listám, amelyre az ilyesféle kvalitásokkal rendelkező házak kerültek fel. Járjuk körbe virtuálisan az öt elbűvölő helyet: hangulatos vidéki vendégházak következnek a teljesség igénye nélkül.

Catherine’s Vineyard Cottege


Catherine 6 kis háza a Fejér megyei Csákberényben várja mindazokat, akik romantikus szökésre, csendes elvonulásra vagy családi kikapcsolódásra vágynak. A Vértes Nemzeti Park szélén álló hagyományos és modern szőlőskerti házak saját szőlőskerttel, gyümölcsfákkal és levendulákkal rendelkeznek Budapesttől csupán egy órányi autóútra.

5 legszebb vidéki apartman
5 legszebb vidéki apartman

Patóhegyi Borházfalu

Igényes apartmanházakként születtek újjá a régi borospincék  a festői Göcsej és Őrség lábánál, Petrikeresztúrnál. Mind az öt kis háznak egyedi hangulata és lelke van, nem könnyű választani a felhozatalból.

 5 legszebb vidéki apartman

5 legszebb vidéki apartman

Tulipános Ház

A Tulipános Ház teljesen felújított parasztház Monyoródon, Pécs és Mohács között félúton. Egyesíti magában a vályogházak minden előnyét a modern kor kényelmi eszközeivel. A tulipán motívum többször visszatér az épület külsején és belsején is.

5 legszebb vidéki apartman

5 legszebb vidéki apartman

Nézd meg a többit is a Mert utazni jó, mert utazni érdemes blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top