Utazás

Óriási felhajtással elkezdődött Kim Kardashian esküvője

Megkezdődött Kim Kardashian esküvői hétvégéje, a ceremónia előtt óriási partyval ünnepeltek.

Hatalmas felhajtással kezdődött el Kim Kardashianék gigantikus, esküvői hétvégéje. Az igazi lakodalom csak szombat este lesz, de már pénteken a közepébe vágtak az ünneplésnek a meghívottak és a pár.

A nyitó partin Lana del Rey énekelt, aki Kim Kardashian kedvence, kifejezetten a menyasszony vágyát teljesítette azzal, hogy a Nagy Gatsbyből ismert slágerét adta elő. Az esemény helyszíne nem holmi szálloda vagy villa, hanem egyenesen a versailles-i kastély volt.

A menyasszony gigantikusan dekoltált, hófehér ruhát, Kanye West pedig a mellkasát szabadon hagyó öltönyt viselt, úgy látszik, mindketten a villanó bőrre voksoltak az elegáns és fényűző estén.

A kastélyban már egész nap folytak az előkészületek az esti partyra, korábban úgy tűnt, az esküvői ceremóniának is ez lesz a helyszíne, de egyes hírek szerint erre nem kaptak engedélyt. Most arról folynak a találgatások, vajon hol fog ténylegesen egybekelni a pár, több forrás is úgy tudja, hogy az esküvőre Firenzében kerül majd sor.

Az esküvő előestéjén megrendezett vacsorára 600 vendég érkezett, két ellenőrző ponton kellett keresztülhaladniuk, mire bejutottak az épületbe, mely előtt több száz rajongó figyelte feszülten az eseményeket. Az épületet előzetesen rengeteg fehér virággal díszítették fel, a vacsora során nagyszabású tűzijátékkal ünnepelték a párt, és még a zenészek öltözékét sem bízták a véletlenre, ők ugyanis korhű, 18. századi ruhákban léptek fel Kardashianék tiszteletére. A boldogító igent a pár holnap mondja ki, ezek szerint egyelőre még nem tudni, hogy Franciaországban vagy Firenzében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top