Utazás

Készüljünk együtt!

A héten még hétágra süt a nap, és talán most nem is gondolunk a télre, viszont a Lidl, helyettünk is készül a ránk váró télre.

Csütörtöktől a Lidl boltjaiban fantasztikus áron vásárolhatunk be a hidegebb napokra. A síelés szerelmesei már a lejtős dombokon érezhetik magukat a hatalmas kínálat láttán.

Készüljünk együtt!
Gyönyörű, dizájnos és persze divatos színekben van aláöltöző és hozzá tartozó aláöltöző sportnadrág, amely nemcsak síelésnél, hanem kültéri sportolásnál, vagy éppen egy kirándulásnál is jó szolgálatot tehet.

A melegen- és szárazon tartó ruházat optimálisan vezeti el a nedvességet, így akár órákig is élvezhetjük a téli sportolást.

 

A gyerekeink sem fázhatnak meg, hiszen számukra is készült egy ilyen garnitúra, igazán nekik való színekben.

 

A kínálat persze ebben nem merül ki, hiszen a téli fagy ellen felsőruházatra is szükség van. Sífelsők, polár kardigánok védenek bennünket a vacogástól, amíg a gyerekeink önfeledten hancúroznak a hóesésben.

Készüljünk együtt!

És, hogy miben hancúrozhatnak?

Sínadrágot és síkabátot is válogathatunk, felnőtt és gyerek méretekben egyaránt.  Szerencsére színválasztékból sincs hiány, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Bármelyik színre szavazunk, biztosak lehetünk benne, hogy víz-és szélálló anyagból készülnek, kiváló minőségű ThinsulateTM vattázással, így biztosan nem fogunk fázni, még a zord hidegben sem. 

Készüljünk együtt!

 

Természetesen ez csak egy kis ízelítő, hiszen minden olyan ruházat és kiegészítő megtalálható lesz, amire a kinti szórakozáshoz szükségünk lehet. Kesztyűk, sapkák, sízoknik, garbók, baba overállok, de még térd- és bokabandázs is lesz a polcokon.

Készüljünk együtt!

 

Szóval ha nem is vágyunk a havas lejtőkre, csak éppen kimennék egy kicsit a hidegre, most igazán jó áron felkészülhetünk a télre.

Készüljünk együtt!

 

Picit még sétálhatunk a meleg őszi napsütésben, de azután készüljünk együtt a szánkózásra, síelésre és a valódi téli örömökre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top