Utazás

Az 5 legkínosabb randihely

Néhány pasi hajlamos nagyon klisés, vagy éppen nagyon ciki helyszínt választani az első randira. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahova semmiképp se vidd a kiszemelted – feltéve, ha azt szeretnéd, hogy legyen folytatás!

Az 5 legkínosabb randihely1. Benzinkúti étterem
Ha valaki eddig azt gondolta, hogy egy közhelyes éttermi randinál nincs kellemetlenebb, az óriásit tévedett – vannak ugyanis olyan férfiak, akik valamilyen, számunkra érthetetlen okból kifolyólag azt gondolják, hogy egy étteremhez hasonlóan egy benzinkút bisztrója is szuper randihelyszín. Sajnos ki kell, hogy ábrándítsuk őket, ugyanis egy pultnál állva, sajtos-sonkás szendvics majszolása közben jobban megismerni a másikat egyáltalán nem romantikus dolog.
NLC-tipp: Srácok, ha az első randin mindenképp a gasztronómia oltárán szeretnétek áldozni, akkor inkább egy főzőkurzusra, mintsem egy neoncsövekkel megvilágított bisztróba vigyétek el a kiszemelteteket.

Az 5 legkínosabb randihely2. Bevásárlóközpont
Egy pasiról sok mindent elárul az, hogy hova hívja randizni a zsánerét – és ha a választása egy plázára esik, akkor az bizony elég nagy baj. Gondoljunk csak bele: egy tízes skálán vajon mennyire élvezi majd az adott lány, hogy egy bolt közepén, nézelődés közben mesélsz neki a gyerekkorod legviccesebb pillanatairól, vagy épp a jövőbeni terveidről? Hát semennyire. Ebben a szituációban az i-re az teszi fel a pontot, ha a „figyelmes” férfi a pláza egyik gyorséttermébe invitál kipihenni a vásárlással járó fáradalmakat…
NLC-tipp: A bevásárlóközpontokban az a legrosszabb, hogy mindig tömve van emberekkel, így aztán nagyon könnyű valamelyik „kanyarban” elhagyni a másikat – ellenben egy bolhapiaccal, ahol jóval kevesebben vannak, nem mellesleg pedig a légkör is jóval másabb, mint egy plázában.

Az 5 legkínosabb randihely3. Focimeccs
A férfiak többsége imádja a focit, s ezzel az égvilágon semmi baj sincs, egészen addig, míg a jövendőbelijüket rá nem akarják kényszeríteni arra, hogy ők is kedveljék ezt a sportágat. Persze értjük mi, hogy nagyon szórakoztató egy lelátón ülve, sörrel a kézben üvölteni kilencven percen keresztül, ugyanakkor a pasik is megérthetik, hogy ez a nőket valahogy nem dobja fel – főleg nem akkor, ha első randiról van szó, amelynek ugyebár az ismerkedés lenne az elsődleges célja…
NLC-tipp: Ha mindenképp valami sporttal kapcsolatos első randit tervezel, akkor a találka előtt beszéld meg a partnereddel, hogy melyik az a szabadidős tevékenység – például bowling vagy minigolf –, amit ő is szívesen csinálna.

Az 5 legkínosabb randihely4. Iskolai rendezvény: szalagavató, ballagás, diplomaosztó
Elképesztő módon vannak olyan pasik, akik már az első találka alkalmával rázúdítják a családtagjaikat a kiszemeltjükre. Talán mondanunk sem kell, hogy roppant frusztráló az adott lány számára olyan emberekkel jópofizni, akiket szinte nem is ismer, arról nem is beszélve, hogy szerencsétlennek még arra sincs esélye, hogy azt eldöntse: akar-e tőled egyáltalán valami komolyabbat a jövőben – ne lepődj meg, ha a randi végeztével a válasza egy határozott nem lesz!
NLC-tipp: Ha továbbra is „extrém” randit szeretnél, akkor a családi buli helyett, inkább vidd el a lányt egy kalandparkba!

A(z) “Szerinted melyik a legkínosabb randihely?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Iskolai rendezvény: szalagavató/ballagás/diplomaosztó

5. Salátabár
Manapság a híradótól a rádión át az újságokig minden platformon az egészséges táplálkozás fontosságát szajkózzák, ennek ellenére azonban vannak olyan alkalmak – például egy első randi – amelyeknek semmiképp sem a kalóriaszámolgatásról kell(ene) szólniuk. Persze kedves az adott sráctól, hogy megpróbál figyelni a kiszemeltje egészségére, de a lányok többsége hajlamos ezt a gesztust félreértelmezni, s úgy dekódolni, miszerint „biztos azért hozott ide, mert nincs megelégedve az alakommal”.
NLC-tipp: Sok pasi ott rontja el, hogy túlkombinálja a dolgokat, pedig a lányok valójában szeretik az egyszerű, nem túlmisztifikált dolgokat, mint például egy állatkerti sétát, vagy egy kirándulást a közeli tóhoz, várhoz, netán kilátóhoz.

Lányok, nektek hol volt az eddigi életetek legcikibb randija?

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top