Utazás

A legdurvább balatoni giccsszuvenírek

Megéri elmerülni a balatoni szuvenírárusok mütyürjei között: megtudhatjuk, hogy jellegzetes helyi állat a delfin és a csikóhal, valamint itt van a kalocsai minta bölcsője is. Felkutattuk a legviccesebb és legízléstelenebb szuveníreket.

Talán semmi sem múlhatja felül azt a balatoni szuvenírként árult hűtőmágnest, amin két delfin ugrál egy vízesésben, piros-fehér-zöld keretben. Ezt az ellenállhatatlan darabot jó öt éve vettük meg a balatonfüredi sétányon. Az árát bőven megérte, mert rengeteg vidám pillanatot szerzett, amíg le nem esett a hátáról a mágnes.

Most újra végigjártuk a tó északi fővárosának szuvenírárusait, hogy feltérképezzük, mi a helyzet újabban a balatoni delfinekkel és az elengedhetetlen szexi képeslapokkal. Vicces gagyikból most sem volt hiány, de mielőtt felvonultatnánk a kedvenc szörnyűségeinket, azt is el kell ismernünk, hogy emellett egyre több a valóban szép és helyi jellegzetességekre építő ajándéktárgy.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top