Utazás

Hölgykoszorúban hajókázott Kamarás Iván

Kamarás Iván különleges "legénységgel" szállt vízre az idei Kékszalag Vitorlásversenyen. A színész Nagy Adrival, Szabó Zsófival és Horváth Évával hajózott a magyar tengeren.

Kamarás Iván nagy utazó hírében áll, több tenger partján megfordult már, de a Balatonra minden nyáron ellátogat, ezért úgy gondolta, a 45. Kékszalag Vitorlásversenyen is kipróbálja magát. A köztudottan sportos színészhez három szépség csatlakozott Balatonfüreden. „Engem a sport minden formája kikapcsol és feltölt. Napi ezer métert szoktam úszni, ami a »magyar tengerben« még nagyobb élmény. Vettem már részt vitorlásversenyen, de ez az első Kékszalagom, kimondottan élvezem, hogy segíthetek a kapitánynak a hajón. A lányok eleinte nagyon lelkesek voltak, de ha épp nem volt feladatuk, azonnal kifeküdtek napozni” – ecsetelte Kamarás.

A Jóban Rosszban csinos színésznője, Szabó Zsófi sem először ült vitorlás hajón, de ezen a bajnokságon még nem vett részt. „Imádom a Balatont, a vitorlázást, nagyon jó kikapcsolódás, amire most szükségem is van a nagy hajtás után. Füred egyébként is a kedvenc városom az északi parton, szívesen jöttem most is ide. Gyönyörű a tó és hangulatos a kikötő” – árulta el a színésznő.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top