Utazás

Hét hasznos utazási alkalmazás a telefonodra

Szeretnéd gondtalanul tölteni a nyaralást, és megszabadulnál a nehéz útikönyvektől és szótáraktól? Íme néhány hasznos alkalmazás az okostelefonodra, és máris kényelmesebbé teheted az utazásodat.
Alternatív, olcsó szállások a vakáció alatt

Minden, ami Horvátország!
Tippek, szállások, utazás!

7 hasznos utazási alkalmazás a telefonodraSzállas.hu
Androidra itt töltheted le!
iPhone-ra itt töltheted le!

A belföldi, horvátországi és erdélyi szállások legnagyobb szakértője. Több mint kilencezer szálláslehetőség között válogathatunk a kedvünkre az akciós és a kiemelt csomagajánlatok mellett. A szállásokról pontos információkat találsz, és az oda jutásban térképes navigáció segít.

7 hasznos utazási alkalmazás a telefonodraI Transit BUD
Androidra itt töltheted le!
iPhone-ra itt töltheted le!
Azonnal elérhető információk a budapesti tömegközlekedéssel kapcsolatosan, beleértve a reptéri transzferlehetőségeket is. Legközelebbi indulások, pontos menetrendek és a megállók térképes megjelenítése nyújt segítséget abban, hogy mindenhova időben megérkezzünk.

7 hasznos utazási alkalmazás a telefonodraThe Weather channel
Androidra itt töltheted le!
iPhone-ra itt töltheted le!
Ezzel az alkalmazással gyors és pontos időjárási információkhoz juthatunk az utazásunk során vagy annak tervezésekor. A részletes óránkénti, 36 órás vagy akár 10 napos előrejelzések mellett olyan funkciókat is kínál, mint a teljes képernyős műholdas időjárási térkép vagy a szélsőséges időjárásra figyelmeztető jelzés. Egyik menüpontja segítségével megoszthatunk másokkal izgalmas fotókat, ha például valamilyen különleges időjárási helyzetbe keveredünk.

7 hasznos utazási alkalmazás a telefonodraÚti tolmács
Androidra itt töltheted le!
iPhone-ra itt töltheted le!
Külföldi utazásaink során igazán hasznos útitársunk lehet ez a tolmácsprogram, hiszen a magyar szavakat és kifejezéseket harminc nyelvre fordítja le. Ez a képes illusztrációkkal és a helyes kiejtést hanganyaggal is segítő alkalmazás nagy segítségünkre lehet a kommunikációban, bármilyen helyzetbe is kerülünk (orvos, szállásfoglalás, étteremben rendelés…).

7 hasznos utazási alkalmazás a telefonodraFoodspotting
Androidra itt töltheted le!
iPhone-ra itt töltheted le!
A legtöbb étterem-alkalmazástól eltérően nemcsak a közelben található legjobb éttermeket sorolja fel, hanem a legjobb ételek kiválasztásában is segít, képekkel és értékelésekkel. Megmutatja, hogy hol tudunk olyan ételt enni, amilyenre éppen vágyunk, de tanácsot ad abban is, hogy melyik étteremben mit érdemes fogyasztani.

7 hasznos utazási alkalmazás a telefonodraFerihegy BUDflights
Androidra itt töltheted le!
iPhone-ra itt töltheted le!
A repterek és légitársaságok szerinti járatinformáció mellett hasznos és az utazáshoz köthető információkat is kapunk ettől az alkalmazástól: a parkolási lehetőségekről, kereskedelmi akciókról és reptéri szolgáltatásokról.


7 hasznos utazási alkalmazás a telefonodraNők Lapja Café
Androidra itt töltheted le!
iPhone-ra itt töltheted le!
Nem kell megválnod kedvenc internetes oldaladtól a nyaralás alatt sem! Töltsd le a Nők Lapja Café mobilalkalmazását az okostelefonodra, és kedvedre böngészhetsz cikkeink, galériánk, videónk között! De küldhetsz képeslapot, és a horoszkópodat is megtalálod az applikációban!

 

7 hasznos utazási alkalmazás a telefonodraTripAdvisor City Guides Catalog
Androidra itt töltheted le!
iPhone-ra itt töltheted le!
A szakemberek által készített alkalmazás egy igazi utazási mindentudó. A világ közel hatvan városában nyújt használható segítséget, köztük olyan népszerű városokban, mint London, Párizs, Barcelona. A „Közeli Station” funkció segítségével például megtudhatjuk, hogy az aktuális tartózkodási helyünk közelében milyen látnivalókat, hoteleket vagy ajánlott éttermeket találunk. A telefonunk adta lehetőségeket kihasználva pedig könnyedén el is navigál bennünket ezekre a helyekre.

Praktikus tanácsok mobiltelefonok használatához külföldi utazáshoz:

– Kapcsold ki az adatroamingot utazásod idejére, hogy ne szálljon el az adatforgalmad.

– Érdeklődj szolgáltatódnál a külföldi internethasználatról és azok díjairól.

– Nézz utána, hogy milyen lehetőség van a szállásodon a wifizésre.

– Vásárolj wifi-előfizetést az utazásod idejére, ami számos népszerű nyaralóhelyen kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top