Utazás

Bezárt az Eiffel-torony

A dolgozók megelégelték a munkakörülményeket, és tiltakozásul két napra bezárták a Párizs jelképének számító Eiffel-tornyot.

Tom Cruise az Eiffel-torony tetején kérte meg Katie Holmes kezét évekkel ezelőtt, és évente több ezren teszik ugyanezt a világ egyik legromantikusabb helyszínén. Hát, két napig senki előtt nem borultak térdre, maximum a torony dolgozóit kérlelhették volna így a csalódott turisták, hogy engedjék be őket.

Bezárt az Eiffel-torony

Nem engedték volna, mert az Eiffel-torony dolgozói besokalltak, és sztrájkba fogtak. Egyrészt fizetésemelést szeretnének, másrészt megunták a már több éve elhúzódó felújítási munkákat, ami miatt például lassabban jár a lift, így a napi 25-30 ezer turista közül adódik türelmetlenebb fajta, akikkel nekik kell megküzdeni.

A 124 éves Eiffel-torony egyébként az év minden napján nyitva van, pont ezért nem tudták értelmezni a zárva táblát a döbbent turisták. Nemrég egyébként a római Colosseum látogatóit érte hasonló meglepetés, amikor az előre megváltott jegyekkel sem engedték be – szintén sztrájk miatt – a turistákat.

Elindult a Nők Lapja Café Nyár oldala! Befőttek, grillételek, strandtrendek, úti tippek… Gyere, és nyaraljunk együtt! 

Nyár dobozok

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top