Utazás

Plüssmaci is van a taxi-hotelben

Egy élelmes brit taxisofőr mini szállodaszobává alakítja át a taxiját.

Komoly gondban lesznek azok, akik a londoni olimpiára utaznak, de nem foglaltak idejében szállást, hiszen a játékok idején valószínűleg minden eddiginél több turista lepi majd el a brit fővárost.

 

Taxiban is aludhatsz az olimpián

 

 

Egy londoni taxisofőr, David Weekes, felismerve az utolsó pillanatban szállást keresőkben rejlő üzleti lehetőséget, úgy döntött, hogy nappal rendeltetésszerűen használja majd a taxiját, éjszakára viszont, amikor a garázsban állna kihasználatlanul, inkább szállodaszobává alakítja és kiadja majd az autót. A járműben elfér egy kétszemélyes matrac, rajta az olimpia hivatalos ágyneműjével – igen, ilyen is van –, egy napelemmel működtethető lámpa és egy minibár, egy rádió, valamint egy iPad és egy plüssmaci. Zuhanyzó és vécé odabenn ugyan nincs, de azt a saját házában biztosítja a vendégeknek.  

A bejelentkezőkért Londonban bárhová elmegy, reggel pedig akár el is fuvarozza őket az általuk választott helyszínre. 

A szokatlan szállást egy éjszakára rendkívül szolid áron, 4,50 fontért, azaz átszámítva nagyjából 1600 forintért lehet majd kibérelni. A foglalások egy internetes oldalon adhatók le, de aki taxiban akar aludni, jól teszi, ha siet, mert lassan ez a szálláslehetőség is betelik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top