Szabadidő

Taxi 3. – teljes sebesség, elsöprõ siker

Szinte példa nélküli eset, hogy egy film-sorozat harmadik folytatása is ennyire népszerû legyen. A Taxi 3. – a Luc Besson írta és produkálta kaszkadõr- és viccparádé – azonban nem csökkenõ sebességgel száguld.




Egyelőre csak francia nyelvterületen (Franciaországban, Belgium és Svájc franciául beszélő részén) mutatták be, de az alkotóknak már nincs miért izgulniuk: a nézők azonnal egyértelművé tették, hogy továbbra is lelkes hívei a kétballábas rendőrnek és a turbófokozatú taxisnak. A Taxi 3. rajongói vasárnap estig (tehát a bemutatót követő alig 5 nap alatt) több mint 2 millió (!!!) mozijegyet vásároltak.

Az elsőnapi jegyvásárlások bajnoka továbbra is a Taxi 2. marad: ezt a filmet 2000-ben 759.000-en nézték meg a premier napján, a hét végére pedig majdnem 3 millió jegyet adtak el rá.
A magyar változat február 27-én kerül a mozikba. Az alkotók egyelőre nem nyilatkoznak arról a kérdésről, negyedszer is elindítják-e majd a szédületes tempójú Taxit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top