Út a babáig Babát szeretnék
Szponzorált tartalom

Így szexelj és így ne, ha gyereket akarsz

Vannak régi népi hiedelmek azzal kapcsolatban, hogyan érdemes szeretkezni, hogy terhesség legyen a vége, és bár ezek nagy része tényleg csak hiedelem, azért van néhány tényleg bevethető praktika.

Amikor egy pár kisbabát szeretne, többnyire hosszas tervezés és szakkönyvek bújása előzi meg a várva várt terhességet. Rengeteg praktika van férfiaknak és nőknek is a fürdési szokásoktól a kávézáson át egészen a szexpózokig, és bár nem árt kritikai attitűddel kezelni az ilyen tippeket, azért van néhány módszer, ami tényleg működhet. Például nem mindegy, hogyan szexelünk.

Amit ne csinálj:

Ne használj síkosítókat – Ösztönösen azt gondolhatnád, hogy ettől csak könnyebb lesz a hímivarsejtek útja, de valójában az ilyen készítmények megváltoztathatják a vagina pH-értékét, ami kedvezőtlen a spermiumok számára.

Ne aggódj, ha nincs orgazmusod – Régi hiedelem, hogy a jó orgazmus hozzájárul a fogantatáshoz. Persze az orgazmus önmagában elég kedvező, de nincs okod izgulni, ha nem jött össze – ennek semmi köze nincs a teherbe eséshez.

Amiket csinálj:

Maradj a hátadon – A felpolcolt láb talán túlzás, de szex után a hátadon pihenni mindenképpen jó ötlet. Ez a pozíció tényleg segíthet, hogy a spermiumok könnyebben célba érjenek!

Alvás előtti móka – Tudományosan nem bizonyított, hogy lenne olyan napszak, ami a spermiumok számának szempontjából ideális lenne a teherbe eséshez. Alvás előtt szexelni viszont praktikus lehet, így ugyanis sokkal valószínűbb, hogy az aktus után tudunk a hátunkon pihenni.

 

Parents

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top