TV-sztárok

Vásárolj akár 70% kedvezménnyel a Premier Outlet Cipőhetén! Most lépj! (X)

Nem kell nagylábon élned, ha új cipőket szeretnél: április 23. és 28. között akár 70%-os kedvezménnyel vár a Premier Outlet Cipőhét! Keresd a tökéletes hétköznapi, sportos, klasszikus vagy elegáns stílusú lábbelit a legnagyobb márkák kínálatából!


Még több vezető cipőmárka a megújult Premier Outletben!

Egy biztos: akár a hétköznapi, sportos, klasszikus vagy az elegáns stílus áll hozzád közel, a Premier Outletben bármelyiket megtalálod, ráadásul most akár 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg a vezető márkák üzleteiben. A hétköznapi, klasszikus vagy az elegáns lábbelik kedvelői az Ara/Lloyd, Ecco, Geox, Högl, Salamander, Tamaris és a nemrég nyílt Kazar széles kínálatából válogathatnak. Akik a sportos viseletet részesítik előnyben, azoknak tökéletes választás a megújult és kibővült Adidas, illetve a Nike, Puma, Players Outlet és az Office Shoes, a túrák, kirándulások szerelmesei pedig a Columbia, Helly Hansen boltjaiban juthatnak divatos és sportos lábbelikhez – pénztárcabarát áron. De a Mustang, Griff, Tom Tailor, Retro, Skechers, Converse, és a Crocs üzletet se lesz érdemes kihagyni!

 

Íme, néhány tipp, hogyan válasszunk megfelelő cipőt!

  1. A megfelelő méret: Próbáld fel az eggyel kisebbet és nagyobbat is, valamint ügyelj arra, hogy az egyes márkák, sőt a fazonok méretei eltérhetnek.
  2. Ha már a boltban sem tudsz benne járni, hagyd ott! Kerüld el, hogy csak ülni tudj a csoda szép cipődben, és válassz inkább egy kényelmesebb, a lábformádhoz passzoló magassarkút!
  3. A kevesebb néha több! Ügyelj arra, hogy mindig a célnak megfelelő cipőt válassz, így például sportoláshoz jól szellőző, túrázáshoz strapabírót, elegáns eseményekre kényelmes magassarkút.

Nem kell nagy lábon élned, ha új cipőket szeretnél! Látogass el a Premier Outletbe április 23. és 28. között, hiszen a Cipőhét ideje alatt a férfi, női és a gyermekcipőket akár 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg! Ne szalaszd el a lehetőséget, most lépj!

További információk:

www.premier.hu

https://www.facebook.com/PremierOutletBudapest/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top