TV-sztárok

Szerezd be a karácsonyi ajándékokat a kívül-belül megújult Premier Outletben! (X)

Már most ünnepi lázban égsz, és szeretnél időben bevásárolni karácsonyra? A Premier Outlet új prémium márkáinak – mint például a Hugo Boss, Calvin Klein, Lacoste – köszönhetően biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot a szeretteid számára!


A Premier Outlet kívül-belül hatalmas átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben. Eddig kilenc új, prémium márka tárta ki ajtaját a vásárlók előtt, és további öt fogja követni őket a közeljövőben. A biatorbágyi outletközpontban olyan brandek kaptak helyet, mint az amerikai életstílust megtestesítő Tommy Hilfiger, amely 400 négyzetméteren várja a vásárlóit, de már látogatható a Calvin Klein, Devergo Shoes, Hervis, Bushman, HEAD vagy a Skechers is. Hamarosan pedig tovább bővül a kínálat a Hugo Boss, Lacoste, Kazar, Sloggi és a Fifty üzleteivel, amelyben a Women’secret és a Springfield termékei között válogathatnak majd a központ vendégei.


A Premier Outlet Budapest célja, hogy új szintre emelje imázsát, és megerősítse pozícióját, mint az egyetlen prémium outletközpont Budapest vonzáskörzetében. Fontos megemlíteni, hogy nem csak a kínálat változik: az új logó és a megújult környezet is egy modernebb kifinomultabb stílust tükröz.


A karácsonyi bevásárlás során az outletközpont nemcsak a divatcikkek miatt érkezőknek kínál lehetőségeket: a könyvek szerelmeseinek érdemes körbenéznie a nemrégiben megújult Alexandra könyvesboltban, a praktikus ajándékok kedvelőinek pedig a Pirex üzletet ajánljuk. Ha pedig elfáradna valaki a nagy bevásárlásban, érdemes betérni az újonnan nyílt Starbucksba, mely különleges ünnepi kávékkal, teákkal és süteményekkel vár minden vendéget.


Ha meghoztuk a kedved a karácsonyi bevásárláshoz, irány a Premier Outlet! Az ajándékokat 30-70 százalékos kedvezményekkel vásárolhatod meg mind a meglévő, mind pedig az új divat és lifestyle márkák kínálataiban a hét minden napján!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top