TV-sztárok

Nehezen indulsz el az életmódváltás útján? Itt egy kis segítség! (x)

Sajnos nemcsak külföldön, itthon is kezd egyre inkább népbetegséggé válni az elhízás, már a gyerekek körében is. Mindenhonnan özönlenek ránk az újabb és újabb fogyókúrás trendek, amelyek gyorsan nagy eredményeket ígérnek, azonban hosszú távú eredményt ezekkel lehetetlen elérni, az egyetlen valóban sikeres megoldás az életmódváltás. Az egyénre szabott testmozgáson túl elengedhetetlen, hogy helyesen táplálkozzunk, hiszen a sport csak az egyik pillére új életünknek.

A minőségi alapanyagok használatára mindenképpen érdemes odafigyelni! Fontos, hogy minél több friss zöldséget fogyasszunk étkezéseink alkalmával. Ehhez tökéletes lehetőséget nyújt a Family Frost, mivel gyorsfagyasztott zöldségek terén verhetetlen kínálattal rendelkeznek! Sőt, az általuk használt gyorsfagyasztási eljárásnak köszönhetően lényegesen nagyobb marad a zöldségek tápanyagtartalma, mint a frissen vásároltaké akár már 2 nap elteltével.

Az életmódváltás során törekedjünk arra, hogy többször keveset együnk, amihez kiváló segítséget ad a Family Frost, hiszen időt is spórolhatunk magunknak azzal, hogy a zöldségek pucolását, darabolását nem nekünk kell elvégezni. A zöldségek mellé kitűnő kiegészítő lehet a különböző halfilék egyike, de az édességről sem kell lemondanunk. A váltás nem azt jelenti, hogy innentől kezdve csak egyhangúan táplálkozhatunk, és örökre felejtsünk el mindent, amiben cukor van. Pontosan illeszkedhet ebbe a hatalmas jégkrémválaszték,  hiszen a Family Frost jégkrémei lényegesen kisebb kalóriatartalmúak, mint a hagyományos édességek. A gyerekeknek is bátran adhatjuk anélkül, hogy cukorsokkot kapnának. Természetesen néha – mondjuk hetente egyszer – beiktathatunk „cheat meal”-t, vagyis csalóétkezést, amikor kevésbé tartjuk új étkezési szokásainkat. Na, ilyenkor ideális az időzítés, hogy kipróbáljuk a kihagyhatatlan fekete erdő krémgolyót vagy az isteni tortákat!

Image already added

 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top