TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Ajándékötletek, ha még tennél valamit a fa alá

Van az úgy, hogy az utolsó pillanatban még azt érzed, hogy valami hiányzik a fa alól. Hogy ezt elkerült, hoztunk néhány ötletet, milyen kiegészítő ajándékkal lepheted meg a szeretteidet.

Ha túl vagy már a legnagyobb ajándékok beszerzésén, de motoszkál benned a gondolat, hogy kellene még valami a fa alá, amivel tökéletesebbé válhatna a karácsony, valószínűleg most azon rágódsz, hogy mit vegyél még. Viszont bárkit is szeretnél megajándékozni – legyen szó nőről vagy férfiról –, bizony sok esetben nincs egyszerű dolgod, mivel ahogyan már megküzdöttél a nagyobb ajándékok kiválasztásával és beszerzésével, úgy most hasonló körök következnek, csak éppen kicsiben. Összességében a legnehezebb ugyanis az, hogy megtaláld az ideális ajándékot. Ezért arra gondoltunk, az ünnepek előtti nagy hajrában segítünk néhány olyan ötlettel, amelyek között te is meglelheted megfelelőt.

Ha olyan pasid van, aki szeret barkácsolni, az egyik legjobb választás, amire érdemes költeni, az egy szuper multifogó. Nem, neked nem kell tudnod, mi az, elég, ha egy szakáruházban kiválasztasz egy spéci darabot – olyat,  amit alapjáraton valószínűleg sajnálna magától a férfi. Ugyanez a helyzet egy gyönyörű bicskával – persze pasija válogatja, hogy hogyan áll a kérdéshez. Ha hosszabb ideje ismered a megajándékozni kívánt férfit, el tudod dönteni, hogy mennyire áll közel az egyéniségéhez. Ha igen, egy ízléses darab nagy örömet okozhat neki. A parfüm is örök joker, ám ha nem találsz megfelelő illatút, még rosszul is járhatsz a választással. Ezért vagy olyat vegyél, amit tuti, hogy szeret, vagy olyat, ami neked bejön, és vélhetően ő sem riad vissza az illatától. Egy igényes, szép pénztárca ugyancsak az egyik legjobb meglepi, csak ne minden évben ezt ajándékozd. De egy masszázsutalvánnyal is sikered lehet.

Hogy a pasiknak van nehezebb dolguk a nők megajándékozásával, vagy a nőknek a férfiak meglepetésével, örök kérdés. Az érintett felek biztosan másképp nyilatkoznak, ha megkérdezzük őket. De hogy a férfiak se maradjanak ki a segítségből, jöjjön nekik is néhány ötlet ahhoz, hogy mivel egészítsék ki a karácsonyi ajándékot. Bár elcsépeltnek tűnhet, és első körben úgy is hangzik, sok nő odavan egy jól összeválogatott, megbízható, kedvelt márkából összeállított szépségápolási csomagért. Akiknek fogalmuk sincsen, milyen termékeket keressenek, nekik érdemes a fürdőszobában szétnézni. Ám szigorúan csak ihletet merítsenek onnan, hiszen egy hétköznapi sampon vagy tusfürdő önmagában nem okoz örömet. Ha romantika, akkor könyv vagy mozi: egy toplistás könyv minden olvasóbolond nő szívét megdobogtatja. Ha úgy gondolod, ez nem jön be, egy romantikus filmre megváltott mozijegy is cuki ajándék az érzelmes szívűeknek. Az örök befutó, az ékszer sem maradhat ki a sorból. Persze nem kell gyémántra gondolni, épp elég, ha a hölgy ízlését szem előtt tartva egy kedves darabot csomagolunk a fa alá.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top