TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Tanácsok, hogy a tiéd legyen az időtlen szépség (x)

Akik azt hiszik, hogy a szépség csakis a külsőn múlik, lemaradnak valamiről, ami valódivá teszi az embereket.

Akik azt gondolták, hogy olyan szépségápolási tanácsok következnek, amelyek az örök fiatalságot ígérik a megfelelő arckrém használatával vagy az előírt gyakorlatok elvégzésével, ők vagy nem jó helyen keresgélnek, vagy túl vannak már azon, hogy hamis ideákat kergessenek. Hogy valójában mennyire lenne jó, ha az emberek örökre fiatalok maradnának, erre nem lehet egyszerű választ adni. Arra viszont könnyen, hogy az időtlen szépségre joggal vágyhatunk-e: a válasz egyértelműen az, hogy igen. Ugyanis egyre többen tudjuk, látjuk, érezzük, hogy a szépség belülről fakad, és hogy a lelkünk rezdülései lenyomatot hagynak a testünkön is. Ám ez természetesen nem azt jelenti, hogy utóbbit elhanyagolhatjuk. Hiszen ahogy a mondás is tartja: ép testben ép lélek. Inkább az arany középutat választva adhatjuk a legtöbbet önmagunknak.

Ha megkérdeznénk, hogy neked mit jelent a szépség, te mit mondanál? Nem tűnik egyszerűnek a válasz. Pedig az. Nem az a fontos, mit diktál a trend, hanem hogy te mit találsz szépnek. Ugyan az évtizedekkel együtt az ideál is mindig változott, voltak, vannak és lesznek olyan dolgok, amiket majdnem mindenki szépségesnek lát, és olyanok is, amiket a legtöbben nem. S ahogyan a valódi szépség belülről fakad, úgy korhoz sem köthető. Hiszen a legkisebbek is lehetnek gyönyörűek, sőt mind azok is a tisztaságukból fakadóan, és a korosabb emberek is hordozhatják a szépség minden rezdülését – csupán más köntösben. Akik tudják mindezt, és ápolják a lelküket, a legtöbben a testükért is felelősséget vállalnak.

 

Az időtlen szépség belső tényezői mellett a külsőre hangsúlyt fektető szépségápolás a másik fontos eleme a kiteljesedésnek. Ehhez olyan kellékekre van szükségünk, amelyek hozzásegítenek az ideális testképhez, na meg a hozzá tartozó higiéniához. A rendszeres alvás, a stresszmentes életmód mind fontos összetevői a boldog életnek, sőt a kellő körültekintéssel megválasztott kozmetikai termékek is ezt a célt szolgálják. A márkahűség is hozzásegíthet ahhoz, hogy rendszerben tartva az életünket higgyünk a szépségünkben, ezért a jól bevált, pozitív énképet sugalló termékek mellett letenni a voksot egyet jelent a megbízhatósággal. A kiegyensúlyozott táplálkozás, a rendszeres testmozgás minden korosztálynak aranyat ér, ahogyan a hit és a tudat is, hogy a szépség tényleg időtlen.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top