TV-sztárok

Durvul Jolly és Iglesias plágiumügye

Először szólaltak meg Iglesiasék az állítólagos dallopás ügyében.

Egyre kiélezettebb Enrique Iglesias és Jolly vitája. Jogi testület dönthet az utóbb évek egyik legdurvább plágiumügyében – írja a Bors. A  magyar mulatós sztár jogi lépéseket helyezett kilátásba, mivel szerinte a Enrique Iglesias és a norvég DJ/producer, Matoma, I Don’t Dance című dala nagyon hasonlít az ő, 2017 tavaszán megjelent Bűbáj és csáberő című számához.

Jolly (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Jollyt nemcsak az esetleges kártérítés motiválja az ügyben, hanem az is, hogy az ő neve is ott legyen a sláger szerzői között. A bulvárlap Matoma menedzsmentjétől megtudta, erre nem sok esélye van Jollynak. Andrew Jackson, a norvég előadó menedzsere állítja, Iglesiasék aligha lophattak, az ő slágerük ugyanis Jolly dalánál már közel fél évvel korábban megszületett. Mindezt a dal legelső demóváltozatának időbélyegzőjével is bizonyítani tudja.

Jolly ennek ellenére azon a véleményen van, az igazság továbbra is az ő oldalán áll, és valójában mégis az ő szerzeménye készült el hamarabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top