TV-sztárok

Bűnösnek vallotta magát a Született feleségek sztárja

Felicity Huffmann beismerte, hogy törvénytelen eszközökkel juttatta be a gyerekét az egyetemre.

Bűnösnek vallotta magát az Egyesült Államokban hatalmas botrány kiváltó egyetemi felvételi csalási ügy leghíresebb vádlottja, Felicity Huffman színésznő, a Született feleségek sztárja, aki a sorozatban Lynette Scavót alakította.

A csalássorozat lényege, hogy 45 gazdag amerikai – köztük több jól ismert filmszínész – törvénytelen trükkökkel, kenőpénzeket fizetve juttatta be a gyerekét különböző egyetemekre. Volt olyan is, aki fiktív dokumentumokkal megtámogatott kamu sportmúltat csináltatott a gyerekének, ami félmillió dollárba került; maga Felicity Huffmann 15 ezer dollárt fizetett, hogy a gyerekének már megírt felvételi tesztjét valaki még a hivatalos kiértékelés előtt feljavítsa. 

A Született feleségek sztárja a botrány elején nem volt ilyen együttműködő, letartóztatásakor a rendőrök fegyvert fogtak rá. Most viszont azt mondta, mindent beismer, szégyelli magát, és vállalja a felelősséget. Az ügyész cserébe a minimális büntetést kérte rá, 4 hónap letöltendő börtönt.

(Nyitókép: David L Ryan/Globe Staff /Getty Images)

(444)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top