TV-sztárok

Daniel Craig sérülése miatt tovább csúszik az új James Bond-film forgatása

Daniel Craig könyöke megsérült. Emiatt megint csúszik a 25. James Bond-film forgatása.

A stáb egy akciójelenetet forgatott Jamaicán, amikor a James Bondot ötödször alakító Daniel Craig futás közben megcsúszott, és komolyan megsérült a könyöke. A színészt repülőn vitték az Egyesült Államokba kezelésre. Emiatt a londoni forgatás tervezett időpontját is későbbre rakták.

Craig nem először sérül meg Bond-film forgatásán: 2006-ban két fogát ütötték ki, 2008-ban elvesztette egy ujjhegyét, a Spectre 2015-ös forgatásán pedig a térde sérült meg.

Daniel Craig a Spectre című James Bond-filmben (forrás: Fórum Hungary)

A 25. James Bond-film hányattatásai sem ma kezdődtek. Az eredetileg kiszemelt rendező, Danny Boyle tavaly hagyta ott a produkciót „kreatív nézeteltérések” miatt, az utódja Cary Fukunaga (True Detective) lett. A forgatókönyvet jó párszor átírták közben. Eredetileg idén novemberi bemutatót terveztek, ezt utóbb 2020 áprilisára módosították. Arról nincs hír, hogy Craig sérülése miatt még jobban eltolnák a premiert.

(Guardian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top