TV-sztárok

Horváth Éva bomba formába hozta magát

Horváth Éva alakját sokan irigylik, a gyönyörű anyukát gyakran faggatják, hogyan tartja magát formában.

Az évek alatt számos trükköt, praktikát bevetett már Horváth Éva, hogy egy-egy fotózáson mindig a legjobb formájában legyen – hat éve pedig már a Miss Balatonra jelentkező versenyzők is első kézből tanulhatják a szakma fortélyait Évától.

Fotó: RedLemon

„Ha tudom, hogy egy fotózásra kell felkészülnöm, akkor előtte 10 nappal kezdem az aktív odafigyelést. A szénhidrátot ilyenkor szinte teljesen kiiktatom, a kenyeret, a cukrot minimálisra csökkentem, ha lehet, elhagyom. Ez nem azt jelenti, hogy egy kis sárgarépa vagy édesburgonya nem fér bele, csak sokkal jobban odafigyelek arra, hogy mit eszem. A Miss Balatonra jelentkező lányoknál rendszeresen azzal szoktam kezdeni, hogy írják össze, mi mindent esznek, és mindig kiderül, hogy egy kis péksüti vagy kenyérke ott van a reggeli tányéron… Nagyon sokat segít első lépésben, ha ezeket végigvesszük, és tudatosabban odafigyelünk arra, hogy mi kerül végül az asztalra. Az pedig szuper dolog, ha ez nem kampányszerűen marad így, hanem életmóddá válik” – kezdte a gyönyörű anyuka.

Fotó: RedLemon

Ha gyors és látványos eredményt szeretnénk elérni, akkor a sportot sem lehet kihagyni. Horváth Éva a futást tartja a legjobbnak.

„A futásban az a szuper, hogy bárkinek beilleszthető a napirendjébe, hiszen csak tőlünk függ, mikor megyünk le, a hatása pedig nagyon gyorsan jelentkezik” – folytatta Éva, aki végül még egy tippet elárult. „A bikinifotózások előtt mindig elmegyek néhányszor szoliba, ettől sokkal tónusosabbak lesznek az izmaim. Javaslom a szépségversenyünkre jelentkező lányoknak is, hogy éljenek ezzel, mert ez biztos, hogy dobni fog a megjelenésükön” – mesélte a modell a Miss Balatonról, amire május 25-ig jelentkezhetnek a 17–28 év között lányok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top