TV-sztárok

Gesztesi Panka felépült sokkoló sérüléséből

Gesztesi Panka másfél hónapja szenvedett durva sérülést egy edzésen, mostanra épült fel. Liptai Claudia megható poszttal örült lánya visszatérésének.

Gesztesi Panka nagyon durva sérülést szenvedett az egyik edzésén március végén. Az édesanyja, Liptai Claudia egy bejegyzést is közzétett a témában, amelyen a lánya gipszben látható. Leírta, hogy mennyire rosszul érintette mindkettejüket a sérülés, de Panka nagyon elszánt volt, és mindenáron vissza akart térni hamar a versenyzéshez. Nos, a műsorvezető közösségi oldala szerint ez sikerült neki, hiszen a hétvégén újra versenyzett. 

Ordítottam, sírtam, hujjogtam! Ez történt azalatt az egy perc tizenöt másodperc alatt amíg Pankáék gyakorlata tartott. Ezalatt a 7 hét alatt szakemberek segítették Panka gyógyulását. Neki talán az egyik legmeghatóbb és legmeghatározóbb pillanat az volt amikor a csapattársai neki adták azt a kupát amit egy olyan külföldi versenyen nyertek ahol ő nem tudott elindulni. Ma eljött a pillanat amikor még kötéssel a lábán de lelkileg készen állva újra felvette a dresszt és nagyon izgulva »rajthoz« állt. És a magyar bajnokságon csapattársaival ezüst érmet szerzett. Kislányom a kitartásod, az akarásod lenyűgöző

– írta Liptai Claudia az Instagram-oldalán. A rajongók persze egytől egyig gratuláltak Pankának a kitartásához, és sok sikert kívántak neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top