TV-sztárok

Gesztesi Károly állítólag újra szerelmes

A pletykák szerint jóval fiatalabb nőt szeret a színész, aki ráadásul a kolléganője.

Színházi berkekben az a hír járja, hogy újra szerelmes Gesztesi Károly, az 55 éves színész és egyik fiatal kolléganője között állítólag románc kezdődött – értesült a Bors. A színésznő 21 évvel fiatalabb Gesztesinél, számos színházban játszik, ígéretes tehetségnek tartják, több nagy sikerű együttes vokalistájaként is ismert.

Egy ideje már rebesgették, hogy több van köztük munkakapcsolatnál, de hivatalosan még nem vállalják a szerelmüket” – árulta el a bulvárlap egyik informátora.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A meglepő diétába kezdő Gesztesi nem cáfolja, hogy vonzódik a fiatal nőkhöz; mint mondja, jól érzi magát a társaságukban. Az állítólagos románcról a következőket nyilatkozta a jogosítványát áprilisban visszakapó színész: „Erre csak annyit mondhatok, közel kétszáz alkalommal mutattuk már be az ország számtalan városában A miniszter félrelép című darabot, és mivel a társulat szinte mindig ugyanabban az összeállításban turnézik, nem volt nehéz összehozni valakit valakivel.”

Kiemelt kép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top