TV-sztárok

Itt a videó és az első képek Harry és Meghan babájáról

Végre itt vannak az első fotók Meghan Markle és Harry herceg gyerekéről.

Hétfőn hajnalban megszületett Meghan Markle és Harry herceg első közös gyermeke. Nagyon sokan várták, hogy megjelenjenek az első fotók, de a herceg és felesége ebben is eltértek kissé a szabályoktól, és csak két nappal a szülés után mutatták meg a babát a nyilvánosságnak. 

Íme, a hercegi pár kisbabája: 

Íme Meghan hercegné és Harry herceg fia, akinek a nevét egyelőre nem árulták el (Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images) 

Ezen pedig már együtt a család, éppen úgy, ahogy Harry herceg ígérte: két nappal a szülés után itt az első családi fotó

Meghan Markle és Harry herceg csak három hivatalos fotót adtak ki (Fotó: Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images)

A baba érkezése után pár órával Harry herceg már nyilatkozott a kicsiről és Meghan állapotáról, láthatólag kicsattant a boldogságtól. Ugyan a nevét még nem árulták el, természetesen erre is érkeztek tippek. A babát természetesen már II. Erzsébet királynő is látta, a szülés után pedig milliók gratuláltak az újdonsült szülőknek, többek között Michelle Obama is, aki nagyon jó viszonyt ápol velük

Meghan Markle fáradtan és boldogan mosolygott az első hivatalos családi képen:

Meghan Markle és Harry herceg két nappal a fiuk születése után mutatták meg a kicsit a világnak (Fotó: Getty)

Meghan és Harry egy videón mesél a babáról: 

,,Nagyon nyugodt baba, egy beteljesült álom” – mondta a videóban Meghan Markle, mire Harry herceg közbeszólt, hogy azt nem tudja, a nyugodtságát kitől örökölte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top