TV-sztárok

Bíró Ica egy szépségszalonban húzza meg magát

Bíró Ica, azt mondja ameddig bírja, harcolni fog az igazáért. A Metal Ladyt múlt pénteken akarták kilakoltatni, egy nap alatt két ingatlanából is.

Bíró Ica múlt pénteki, fordulatokban gazdag kilakoltatását élőben nézhettük végig a közösségi oldalakon. A fitneszlady kálváriája hónapok, sőt, évek óta húzódik, ám pár nappal ezelőtt pont került a végére. Az egykori modell megalázva érzi magát, és mivel két ingatlanját is elvették tőle, kénytelen egy szépségszalonban meghúzni magát, hiszen már csak az van a nevén – ezt a Mokkában mondta. 

„Úgy-ahogy elvagyok itt szépen…” – mesélte a Mokkában Bíró Ica, aki nem tudta tovább fizetni svájci frank alapú hitelét. 

Nem volt könnyű átélni ezt a május 3-i napot. A médiának köszönöm, hogy eljött és segített, hírül adta…

– köszönte meg a fitneszlady.

Mindez amúgy azért is érdekes, mert a kilakoltatás napján a helyszínen maga jelentette be, hogy a kilakoltatását felfüggesztik, mert a bíróság elfogadta Bíró Ica perújítási kérelmét és júniusra kitűzték a tárgyalást. Mindezt hangosbemondón tudatta az összegyűlt tömeggel múlt pénteken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top