TV-sztárok

Pécsi Ildikó most lakoltatta ki az unokáját

A családi dráma utolsó fejezetéhez érkezett. Sokan nem gondolták, hogy eddig fajul a helyzet, de Pécsi Ildikó nem kegyelmezett az unokájának. Szűcs Csabát most lakoltatják ki a nagymamája házából.

A Pécsi Ildikó és Pártos Csilla közötti családi vita elfajult az elmúlt években, és hosszú pereskedés után csak nemrégiben került pont az ügy végére. ennek értelmében Pártosnak mennie kellett a színésznő házából, ahol évek óta lakott, de nem csak rá vonatkozott az ítélet. Pécsi az unokáját, ifjabb Szűcs Csabát sem szánta meg, és a bíróság arra kötelezte Csabát, hogy költözzön ki a nagyanyja budai házából. Április elején még esze ágában sem volt ennek eleget tenni. 

„Azt mondta, hogy egyszerűen nem hiszi el, hogy a nagyanyja ezt meg meri tenni vele, úgyhogy otthon marad, és megvárja, tényleg becsengetnek-e a végrehajtók. (…) Csaba ott él gyermekkora óta, ez az otthona” – mindezt Csaba egyik ismerőse mondta el korábban az egyik bulvárlapnak. 

Ma úgy értesültünk, hogy Szűcs Csaba nem tartózkodott otthon, amikor a rendőrök a végrehajtóval együtt megjelentek a kilakoltatáson. Végül egyszerűen zárat cseréltek Pécsi Ildikó otthonán, így mostantól csak a színésznőnek van kulcsa a villához. 

rokontartási pertől elállt Pártos Csilla évtizedeken át lakott a fiával a házban, de ő már kiköltözött a tavaly februári bírósági ítélet óta, Pécsi Ildikó unokája, Csaba azonban ott maradt. Úgy gondolja, hogy a nagyanyja nem képes utcára tenni.

Pécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba korábban egyszer mesélt a családi viszályról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top