TV-sztárok

Óriási bulival ünnepelte 30. születésnapját Hosszú Katinka

Hosszú Katinka ország-világnak megmutatta, hogy ünnepelte a komoly évfordulót.

Hosszú Katinka egy hétvégi úszóversenyre érkezett haza, azonban látogatásán összekötötte a kellemest a hasznossal, és a hétvégén óriási születésnapi bulit csapott Budapesten. Az olimpiai bajnok úszó pénteken töltötte be a harmincat, az ünneplésen pedig a barátok és családja mellett rengeteg sportoló és celeb tette tiszteletét.

A budapesti szórakozóhelyen rendezett mulatságon a Halott Pénzből ismert Járai Márk is zenélt, és többet közt a gyorskorcsolyázó Liu testvérek is megjelentek. Lapozzon az összes fotóért!

Katinkát egy óriási, emeletes tortával is meglepték szerettei – reméljük a finom falatok nem zavarnak bele a hétvégi versenybe való felkészülésbe. A hétszeres világbajnok eddig két számban kénytelen kihagyni a nyári vb-t, de a hétvégi úszó bajnokok ligája sorozat budapesti állomásának remek formában vág neki: a torna kínai versenyén ugyanis három aranyat és négy ezüstöt szerzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top